Secció Jove SEAS

MATINAL DEL 3 D'ABRIL

Excursió matinal al Pratdip (Parc Natural de Llaberia)

Pratdip

DESCRIPCIÓ:

Ruta circular sortint des del municipi de Pratdip. Primerament, resseguirem els Cingles de la Brancana fins a arribar al poble de Llaberia, d’aquí se seguirà cap al Coll de Colivassos. Finalment es tornarà al municipi de Pratdip passant per pel Barran de la Dòvia.

ITINERARI:

La ruta té una distància de 16,5 km i desnivell positiu de 770m. La durada aproximada és de 5 hores amb parades. 

|| Enllaç Mapa || Enllaç de previsualització al Fatmap ||

EL PAGAMENT:

Aquelles persones que no estan federades, i per tant, cal tramitar-los una llicència temporal cal que com a tard el dimecres dia 30 de març realitzin un bizum en el número de telèfon de sota, pel valor de 0,5€ (Socis) o 2€ (No socis) + 4,50€ (aquells que no tinguin llicència federativa).

El concepte cal que sigui el següent: NOMCOGNOM-SECCIOJOVESEAS

676701906 (Sergi Cano)

Caldrà respondre el correu generat un cop hàgiu fet la inscripció amb la captura del bizum corresponent. En cas de no tenir bizum pots comunicar-ho a [email protected] i us fem arribar el número de compte.

NO T’OBLIDIS DE:

Portar de casa esmorzar i dinar. 

Després d’efectuar el pagament, sigui quin sigui el mètode, envia un justificant responent el correu que rebreu un cop respongueu el formulari d’inscripció. 

PER ALTRA INFORMACIÓ:

Sortirem a les 7:30 h del dissabte, però si tens problemes per sortir a aquesta hora, pots fer-nos-ho saber i intentarem ajudar-te.
– Per correu: [email protected]
– Missatge DM a Instagram: @secciojove.seas

 

0,5€ Socis

2€ No socis

3/4/2022